Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:25:45

В обласному етапі конкурсу визначено кращих начальників караулів підрозділів У ДСНС в області

22.07.2017   08:40Агенцiя

21 липня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області відбувся обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий начальник караулу".

Головною метою заходу, в якому взяли участь 34 переможця первинних етапів, є удосконалення професійної майстерності начальників караулів державних пожежно-рятувальних підрозділів, запровадження у караулах передового досвіду підготовки особового складу та забезпечення належного рівня утримання техніки до дій за призначенням.

До програми конкурсних випробувань окрім теоретичних тестових завдань, входило виконання нормативів з фізичної і спеціальної підготовки, зокрема одягання бойового одягу та спорядження, вправи з пожежними драбинами та рятувальною мотузкою.

За результатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу,  у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів" перше місце посів Ярослав Зименок з 2-ої пожежно-рятувальної частини м. Чернігів, у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони об'єктів" - Микола Самойлов з 18-го пожежно-рятувального посту по охороні ПАТ "Слов'янські шпалери - КФТП" м. Корюківка, у номінації "Кращий молодий начальник караулу" - Ярослав Савченко з 14-го пожежно-рятувального посту смт Срібне.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.