Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:08:05

Місцевий розвиток з ЄС/ПРООН

13.07.2017   08:55

В сесійній залі Прилуцької міської ради відбувся прикінцевий форум в рамках проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду — ІІІ”. Інформаційна зустріч з учасниками проекту мала на меті підведення підсумків діяльності ЄС/ПРООН у Прилуках.

У рамках засідання чотири об’єднання співвласників багатоквартирних будинків нашого міста отримали сертифікати про успішне завершення мікропроектів з ремонту та модернізації свого житла:
ОСББ «Соборна 43», ОСББ«Наш дім», ОСББ «Телеоселя», ОСББ «Дельта».

Партнерство ЄС/ПРООН з прилучанами розпочалося у 2015 році. За цей час 10 ОСББ зробили своє житло дійсно комфортним, навчилися відповідально ставитися до кожного квадратного метра власної та загальної територій.

Крім майна об'єднань співвласників багатоквартирних будинків за партнерства з ЄС капітально здійснено капремонт ДНЗ №4 (впроваджено енергозберігаючі технології) та ЗОШ №6 (облаштувано вбиральні).

Завдяки Проекту успішно діє система електронного голосування “Розумна рада”, а також завершується встановлення електронної системи охорони здоров'я.

Святкуючи перемогу над байдужістю городня, координатор проекту МРГ Ніна Підколзіна поділилася з учасниками заходу (головами прилуцьких ОСББ, які активно співпрацювали з програмою розвитку, керівниками інноваційних проектів у масштабі всіх Прилук та посадовцями міської ради) основними передумовами розробки стратегічних планів розвитку територіальних громад. Доповідь Ніни Іванівни доповнив заступник міського голови Олександр Сивенко. Посадовець розповів про розробку Стратегії розвитку м. Прилуки до 2025 року, яка перш за все необхідна для розширення діапазону участі міста в різноманітних грантових проектах і програмах для отримання фінансової та навчальної допомоги.

Примірник документу, який на даний час містить дві стратегічні частини, п'ять напрямів їхньої реалізації та зо три десятки оперативних цілей та заходів для їхньої реалізації, буде розміщено на офіційному сайті міської ради вже на початку осені. Після цього кожен прилучанин зможе опанувати Стратегію та внести до неї власні ідеї розвитку міста.


Прес-секретар Прилуцької міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.