Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:23:40

Ремонт вулиці Івана Мазепи буде завершений до кінця липня

05.07.2017   18:49

Ремонти доріг у Чернігові цього року виконуються вчасно, відповідно до графіків. Така інформація прозвучала сьогодні на розширеній нараді міського голови з керівниками всіх міських служб.

Про хід виконання ремонтів міських вулиць і придомових територій на ній доповідав начальник управління ЖКГ Ярослав Куц:
- На цей рік заплановані капітальні ремонти доріг на площі більше 132 тис. кв. м. Це проспекти та вулиціМиру, Мазепи, Пушкіна, Преображенська, Гетьмана Полуботка, Шевченка, Берегова, Рокоссовського.

На сьогоднішній день вже виконано 90% робіт по проспекту Миру, частину вулиці Пушкіна та повністю Преображенську, до кінця липня буде зроблена Івана Мазепи, до вересня будуть відремонтовані Гетьмана Полуботка та Шевченка. І у вересні розпочнемо роботи по вул. Рокоссовського – єдине, що повністю завершити його в цьому році не встигнемо, тому що там треба повністю переробити зливову каналізацію від магазину «Електрон» до «малого Проспекту».

Також на цих вулицях заплановано відремонтувати більше 49 тис. кв. м тротуару та зробити майже 15 тис. кв. м велодоріжок. Ці роботи – по тротуарах і велодоріжках – ми плануємо закінчити максимум до середини вересня, - сказав він.

Як вже повідомлялося раніше, цього року в Чернігові на проведення капітальних ремонтів вулиць у міському бюджеті передбачена рекордна сума коштів – 90 млн грн.Відповідно до цільової програми, прийнятої цього року, місто має намір добитися того, щоби старіння і руйнування асфальтового покриття міських вулиць ніде й ніколи не переходило критичну межу. Для цього необхідно щороку капітально ремонтувати 10% міських доріг.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини