Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:19:37

Найбільш масштабний цього року ремонт міждворових територій виконаний

23.06.2017   12:08

У Чернігові по вулиці Козацькій цього року покладено 8200 м2 асфальтного покриття та 1000 м2 плитки.

Мова йде про облаштування міждворових проїздів серед будинків №№ 12-44. Тут заасфальтовані під`їзні дороги, встановлені нові бордюри, плиткою викладені пішохідні доріжки.

Зроблені також нові під`їзди до ліцею № 15 та дошкільного дитячого закладу № 38. Наразі роботи по благоустрою території на стадії завершення.

Програма ремонту внутрішньобудинкових проїздів реалізується у місті другий рік. Якщо у 2016 році вдалося відремонтувати 18000 м2 прибудинкових доріг, то в поточному році заплановано виконати капітальний ремонт 33000 м2 міждворових територій. На це з міського бюджету спрямовано 20 млн гривень. Подібного об`єму таких робіт на рык у місті не проводилося ніколи. 

Потреба в ремонті асфальтового покриття в чернігівських дворах дуже велика. Подекуди проїзди не ремонтувалися стільки, скільки часу пройшло від зведення будинків. Зокрема, на вул. Козацькій, де капремонт вже майже завершили, його чекали 50 років.

Ділянка по вул. Козацькій стала найбільшою із запланованих для відновлення цього року. Капітальний ремонт внутрішньобудинкових проїздів сьогодні ведеться й по вул. Рокоссовського. 

І, хоча охопити все місто відразу неможливо, міська влада в межах, які дозволяє міський бюджет, поступово здійснює ремонт внутрішньо-будинкових проїздів між багатоповерховими будинками. Дворові території набувають сучасного вигляду, стають упорядкованими і комфортними для проживання.

 
За інформацією управління ЖКГ міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини