Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:48:38

Перед початком купального сезону водолази перевірили дно річок та водоймищ міста

03.06.2017   10:16

У Чернігові перед початком купального сезону проведена перевірка дна річок та водоймищ міста у місцях відпочинку людей біля води.

Водолази дослідили дно р. Десна на пляжі «Золотий берег»,  біля готелю «Брянськ»,  біля човнової станції у районі «Бобровиця» та за пішохідним мостом зліва, р. Стрижень біля лісопаркової зони відпочинку «Ялівщина», на гідрокар’єрі в районі «Лісковиця». Загалом біло досліджено близько 8 тисяч кв м або 530 м дна до глибини 1,8 м, а на пляжі «Золотий берег» навіть понад 3 м глибини з урахуванням того, що вода ще буде спадати.

Про це розповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун. Він повідомив, що перевірку здійснювали фахові спеціалісти, які пройшли навчання у Київській морській школі та мають відповідний сертифікат.

У перевірених місцях будуть виставлені сезонні рятувальні пости, які працюватимуть до 31 серпня.

За словами Григорія Годуна, найбільш засміченим виявилося дно на гідрокар’єрі в районі Лісковиці. Водолази підняли багато будівельного сміття, битого скла і навіть сейф.

Нагадуємо, що 3 червня відбудеться офіційне відкриття купального сезону у Чернігові на міському пляжі «Золотий берег». На відкриття та функціонування міського пляжу «Золотий берег» оформлено спеціальний Паспорт згідно з  розпорядженням Чернігівського міського голови  від 18 травня 2017 року   «Про початок купального сезону 2017 року».

 Крім того, доручено забезпечити належний санітарний стан берегової зони водойм у місцях відпочинку людей біля води та встановити щити з інформацією щодо правил поведінки людей біля води, про що йдеться у розпорядженні.

Встановлено також режим роботи міського пляжу «Золотий берег» з 8-00 до 20-00 щоденно.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини