Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:03:40

У мережі Київстар включено номер гарячої лінії для консультацій з питань захисту прав дітей - 116111

01.06.2017   15:06Агенцiя

Номер 116111 використовується у 26 країнах світу для надання допомоги дітям, які потрапили у скрутне становище.

Дзвінки на номер 116111 з мережі Київстар безкоштовні та доступні навіть при нульовому балансі рахунку.

Даний номер виділений рішенням НКРЗІ та за сприяння Української асоціації зв'язку «Телас».

Консультації і допомогу неповнолітнім громадянам України надають професійні психологи і соціологи громадської організації «Ла Страда-Україна».

Вони проконсультують дітей щодо їх прав, про те, що робити у випадку жорстокого поводження з ними, а в екстрених випадках, якщо є загроза життю чи здоров’ю дитини – повідомлять інформацію для реагування органам Нацполіції, МВС або службам у справах сім’ї та дитини. Звертатись на цей номер можуть також батьки, якщо, наприклад, є потреба у порадах щодо взаємовідносин з дітьми в родині.

Київстар одним із перших телеком-операторів підтримав даний проект, забезпечивши у своїй мережі всі технічні можливості для стабільної цілодобової роботи номера 116111.

Директор з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш: «Київстар надає доступ до гарячої лінії допомоги також і при нульовому балансі рахунку абонентів. Це важлива і потрібна ініціатива, яку ми, безумовно, будемо підтримувати».
 
Київстар багато років співпрацює з суспільними організаціями, які допомагають людям, що потребують особливого піклування. Одна із складових такої турботи – надання коротких номерів і безкоштовного зв’язку для консультаційних телефонів. Це, наприклад, такі номери як 386 – гаряча лінія організації «Ла Страда-Україна» по запобіганню домашньому насильству, номер 527 міжнародної організації з міграції - для консультацій з питань боротьби з торгівлею людьми.
Дзвінки на ці номери – є безкоштовними.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини