Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:38:58

Головний поліцейський Чернігівщини відзначив спецпризначенців, а вони подарували йому прапор з автографами

01.06.2017   07:41Агенцiя

Мешканці радісно зустріли бійців роти поліції особливого призначення «Чернігів», які повернулися із зони АТО. Упродовж двох місяців поліцейські патрулювали місто Маріуполь та охороняли стратегічні об’єкти, які підтримують його життєзабезпечення.

На території ГУНП в Чернігівській області спецпризначенців зустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області на чолі з начальником управління полковником поліції Едуардом Альохіним, родичі, колеги та просто небайдужі чернігівці.

Зокрема, з квітами та вітаннями прямісінько біля автобусу бійців зустріли вихованці обласного ліцею обдарованої молоді, які не змогли проігнорувати цю подію.

У вітальному слові начальник управління Едуард Альохін привітав бійців з поверненням додому та відзначив їх за сумлінне виконання поставлених завдань у зоні АТО. Він наголосив, що бійцям потрібно гарно відпочити та набратися нових сил для подальшої роботи.

На завершення Едуард Володимирович виконав приємну місію — вручив інспекторам роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» Антону Бреусу, Олександру Стрежу та Павлу Широкому їх перші спеціальні звання «лейтенант поліції». До того ж нагородив Грамотою МВС України бійця роти «Чернігів» сержанта поліції Андрія Грука.

До привітань долучився і голова Чернігівської обласної профсліпки атестованих працівників ОВС України Ігор Поплавський. За виявлений професіоналізм, сумлінне виконання службового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України вісім спецпризначенців отримали відзнаку профспілки атестованих працівників «Відвага та мужність».

Спецпризначенці, у свою чергу, подарували головному поліцейському області прапор підрозділу з автографами всіх бійців роти «Чернігів» та сфотографувалися на пам’ять.

Бійці роти «Чернігів» подякували за теплу та зворушливу зустріч школярам та подарували їм на згадку колективне фото. Наразі на спецпризначенців чекає заслужений відпочинок, але їм ще доведеться повернутися до виконання своїх обов’язків.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини