Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:52:21

Патрульні затримали автомобільного викрадача, зупинивши його за порушення правил дорожнього руху

26.05.2017   09:14

25 травня о першій ночі на одній із вулиць приватного сектору неподалік урочища Ялівщина екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel за порушення правил дорожнього руху.

Від самого початку спілкування правоохоронців з водієм чоловік виглядав підозріло, бо поводився дивно: спочатку він не міг знайти, де вмикаються габаритні вогні, потім відверто не розумів, навіщо потрібні габаритні вогні ззаду автомобіля, якщо вони є спереду. Коли поліцейські попросили водія заглушити двигун машини, він відповів, що не може це зробити. Причина також залишилася невідомою.

Далі почалася цікава історія з документами. На запитання патрульних, чи має чоловік документи на транспортний засіб та право керування, відповів, що має, але пред’явити їх не може.

Запевняв, що з документами все добре, але вони вдома. Живе він у будинку навпроти, але година пізня, дружина спить і він дуже не хоче її будити. На підтвердження своїх слів чоловік пред’явив паспорт громадянина України, де було вказано, що він зареєстрований в Одесі. Щоб перевірити його слова один із патрульних був змушений постукати у вікно будинку, на який вказав водій і розбудити його мешканців.

На вулицю вийшов чоловік середніх років, який, вислухавши поліцейських, одразу сказав, що вперше бачить і автомобіль, і водія. Патрульні вибачилися перед господарем будинку за те, що потурбували.

Оглядаючи салон автомобіля поліцейські, знайшли викрутку і будівельні рукавички та помітили, що замок запалювання повністю зламаний. І знову ж водій не зміг нічого пояснити.

Перевіривши автомобіль за номерним знаком, патрульні з’ясували, що транспортний засіб зареєстрований на іншу особу, хоча водій переконував, що машина його.

Додому до справжнього власника автомобіля поїхав інший автопатруль. За кілька хвилин заспаного чоловіка разом із документами на транспортний засіб привезли на місце, де стояв його автомобіль.

Спочатку чоловік не міг повірити в те, що йому розповіли правоохоронці. Все, що він міг сказати, що машину залишив на ніч на парковці біля свого будинку. Особу, яка перебувала за кермом його автомобіля, він раніше ніколи не бачив.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше з’ясувалося, що затриманий, 38-річний одесит, раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. А після медичного огляду виявилося, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини