Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:31:21

Міськрада запронує інвесторів долучитися до реконструкції пляжу "Золотий берег"

16.05.2017   13:20

У Чернігові минулого року за кошти міського бюджету розпочато реконструкцію пляжу «Золотий берег» з метою забезпечення комфорту та безпеки відпочиваючих. Там вже виконаний значний комплекс робіт з реконструкції і благоустрою зони пляжу, її технічного обладнання.

Наразі на території пляжу ведеться будівництво майданчика для проведення різноманітних розважальних заходів для дітей, ігрового комплексу та об'єктів санітарно-побутової інфраструктури. Загалом за проектом на «Золотому березі» буде вісім точок продажу вуличної їжі та напоїв - шість дерев'яних будиночків у прибережній зоні відпочинку та два літніх невеликих кафе. Планується, що це буде дитячий кафетерій і бар для дорослих.

Балансоутримувач пляжу - КП «Паркування та ринок» - запрошує до співпраці інвесторів, які виявлять бажання долучитися до відкриття цих двох кафе.

За словами начальника КП «Паркування та ринок» Олексія Шевченка, проекти цих закладів вже готові, потрібна лише узгоджена та затверджена документація. Підприємцю, який виявить бажання вкласти інвестиції в цей проект, не доведеться витрачати час на оформлення паперів. Всі конструкції матимуть куполоподібну форму, а літній майданчик буде з парасольками. Внутрішнє оформлення цих закладів інвестори зможуть придумати самі.

Дитячий кафетерій планують розмістити на початку берегової лінії в ігровому комплексі для юних відвідувачів пляжу, де будуть гойдалки, батути та інші атрибути для веселого і активного відпочинку. Крім того, працівники вже облаштовують спеціальну, огороджену площадку з різними зонами для малюків.

Бар для дорослих влаштується недалеко від пішохідної дороги, що з'єднує «Золотий берег» з Міським парком культури і відпочинку.

За більш детальною інформацією щодо співпраці з КП «Паркування та ринок» зацікавлені підприємці можуть отримати, звернувшись за адресою вул. Шевченко, 33-а, або по телефону (046 2) 60-44-53 (приймальня).


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини