Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:40:15

Рятувальники проводять профілактичні інструктажі серед мешканців населених пунктів

16.05.2017   07:24Агенцiя

На Чернігівщині рятувальники підрозділів обласного Управління ДСНС проводять роз’яснювально-профілактичну роботу серед мешканців житлового сектору.

Слід зазначити, під час подвірних обходів громадянам доводяться основні вимоги правил безпеки, як у побуті, так і під час відвідування лісопаркових зон та відпочинку біля водойм.
   
15 травня фахівці Сосницького, Корюківського, Сновського, Талалаївського, Прилуцького, Ічнянського та Менського районних підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області провели профілактичні відпрацювання на території сіл Бондарівка, Польове, Домашлин, Суничне, Брагинці, Канівщіна, Сухоставець, Кроти, а також селища Парафіївка та райцентру Мена відповідно.
   
Рятувальники, які приділили особливу увагу помешканням громадян похилого віку, багатодітних та неблагонадійних родин, розповіли про стан з пожежами і надзвичайними подіями в області, їх головні причини, довели  правила пожежної безпеки у поводженні з вогнем, при експлуатації газових та електричних приладів. Крім того, в ході проведення профілактичних інструктажів, фахівці ДСНС нагадали основні вимоги безпечного перебування у лісопаркових зонах, біля торфовищ та водних об'єктів. Враховуючи те, що скоро розпочнуться літні канікули, рятувальники акцентували увагу батьків на недопущенні залишення дітей без їхнього відповідного нагляду та контролю.
   
Для кращого засвоєння громадянами інформації, рятувальники вручили тематичні пам’ятки й листівки з питань безпеки життєдіяльності.


У ДСНС України у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.