Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:57:35

Поліція відшукала двох неповнолітніх дівчат, зниклих учора в Носівці

05.05.2017   17:27

Піднятий по тривозі весь особовий склад поліції Носівського району та приданні сили поліції області розшукали живими і неушкодженими двох сестер – жительок міста Носівки, 2004 та 2007 років народження, які 4 травня пішли до школи й додому не повернулися.

Мати школярок звернулася до поліції по допомогу лише увечері, після кількох годин марного очікування доньок зі школи. Жінка розповіла, що дівчата з опівдня не виходять на телефонний зв’язок. Та й на шкільних заняттях сестри, виявляється, не були: вигадали, що їх задіяли до участі в спортивних змаганнях. В ході перевірки ця інформація не підтвердилася.

Після надходження повідомлення про зникнення дівчат відразу ж було піднято по тривозі особовий склад Носівського відділення поліції. До правоохоронців долучилися рятувальники та десятеро небайдужих місцевих жителів — добровільних помічників поліції. Невдовзі прибули придані сили з Головного управління Нацполіції в області.

Учасники пошукової операції організували прочісування території районного центру та прилеглих населених пунктів, опитування місцевих жителів, перевірку залізничної та автобусної станцій.
В результаті наполегливої роботи майже сотні людей сестер-втікачок було успішно знайдено. Поліцейські виявили дівчат на тихій вулиці Зеленій у районному центрі. Знайдених школярок правоохоронці напоїли гарячим чаем, нагодували та доправили до Носівського відділення поліції.

Після огляду медичними працівниками, а також спілкування з дитячим психологом та представниками поліцейського підрозділу ювенальної превенції сестри будуть передані батькам.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини