Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:38:28

Через необережність під час паління одна людина загинула, ще одну врятовано

05.05.2017   11:54

4 травня об 11:43 до Служби порятунку "101" у Семенівському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вулиці Пряма, 172, що в райцентрі.

За викликом оперативно до місця пригоди прибуло два відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття в будівлі спостерігалося щільне задимлення. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору об 11:57 займання локалізували, а о 12:45 - остаточно ліквідували. Під час гасіння пожежі в одній із кімнат помешкання на підлозі вогнеборцями було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявився 44-річний син господарки будинку. Вогнем знищено домашні речі.
   
Того ж дня о 15:10 рятувальники 24-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області ліквідували пожежу житлового будинку по вулиці  Горького, 10 у м. Борзна. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 52-річну господарку будинку, яка надихалась продуктами горіння та знепритомніла. Рятувальники винесли жінку у безпечне місце та передали її медичним працівникам, проте від госпіталізації вона відмовилась. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку по всій площі, пошкоджено домашні речі.    
   
Всього до ліквідації пожеж залучалось 13 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.
   
Причиною пожеж в обох випадках послужила необережність громадян під час паління.
   
Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігають: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Не допускайте паління у ліжку, особливо перебуваючи в нетверезому стані. Ретельно гасіть недопалки та сірники.


У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.