Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:42:23

Пам'ятна дошка "Яблунева алея на честь воїнів АТО"

27.04.2017   14:30

Відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки "Яблунева алея на честь воїнів АТО" у Ніжині.

Дошку виготовлено за ініціативи Ліги "Ділова жінка"під керівництвом Тамари Стратілат, встановлено поблизу Храму Всіх Святих, де ще восени було висаджено фруктові дерева на згадкупро загиблих воїнів АТО.  

Захід відвідали міський голва Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, Сьогодні, Депутат міської ради Олександр Шалай, голова ліги "Ділова жінка", отець Сергій та небайдужі мешканці міста.

Багато теплих слів було сказано на адресу загиблих воїнів та членів їх сімей. У своїй промові Анатолій Лінник наголосив, що загиблі  назавжди залишаться у нашій пам'яті, наших думках. Вони завжди будуть поряд з нами. А алея з пам'ятною дошкою - це знак пошани і гордості за наших героїв.

Настоятель Храму Всіх Святих, волонтер отець Сергій освятив пам'ятний знак. Наприкінці заходу міський голова вручив протоієрею Сергію диплом "Благодійник року".                 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.