Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:48:21

У Чернігові створений Інвестиційний паспорт міста

26.04.2017   12:47Агенцiя

Актуальним завданням міської влади Чернігова для сучасного розвитку міста є підвищення рівня інвестиційної привабливості, зміцнення промислового комплексу, впровадження інноваційних технологій.

Управління стратегічного розвитку міста на виконання Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залучення інвестицій на 2016-2017 роки та з метою покращення інвестиційного іміджу міста Чернігова завершило співпрацю з незалежним національним уповноваженим рейтинговим агентством «Кредит-рейтинг». Протягом лютого-квітня управлінням спільно з рейтинговим агентством був визначений довгостроковий кредитний рейтинг міста та рівень його інвестиційної привабливості.

Довгостроковий кредитний рейтинг міста Чернігова згідно Національної рейтингової шкали визначений на рівні uaBBB. Прогноз рейтингу – стабільний.

Рівень інвестиційної привабливості міста Чернігова був визначений на рівні uaINV4-  (високий рівень).

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaВВВ характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Знаки «+» та «-» позначають проміжні категорії (рівні) рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Також результатом співпраці міської влади та рейтингового агентства став Інвестиційний паспорт міста Чернігова. Він представляє собою комплекс інформативно-аналітичних матеріалів для інвесторів, який розкриває соціально-економічне становище в місті, його промисловий комплекс та потенційно привабливі зони для інвесторів. Завдання паспорту – показати можливості, переваги та потенціал міста Чернігова, яке має унікальний людський капітал, вигідне географічне розташування і можливість росту та репутацію надійного партнера.

Інвестиційний паспорт можна завантажити за посиланнями: https://drive.google.com/file/d/0B6tcDrjUfLehbUZPLVpRYy1iMjg/view(українською мовою).
 

За повідомленням управління стратегічного розвитку міста

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини