Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:39:41

Намічено кроки майбутньої співпраці між Академією сержантів 7-ої Армії СВ США в Європі та 197 ЦПСС

24.04.2017   08:03

21 квітня наш Центр підготовки сержантського складу відвідали представники сержантського складу командування Академії 7-ї армії Сухопутних військ США в Європі, з метою спостереження за ходом підготовки у 197 Центрі та визначення спектру надання матеріально-технічної та дорадчої допомоги.

Основною темою брифінгу було ознайомлення із діючими курсами у 197 ЦПСС, розвитком інфраструктури та впровадженням системи багаторівневої підготовки сержантського складу згідно попередніх рекомендацій країн-партнерів НАТО.

У ході бесіди було виявлено те, що структура 197 Центру підготовки сержантського складу подібна до 7th Army NCO Academy in Grafenwohr, має практично ідентичну до нашої - штатну структуру та завдання щодо підготовки курсантів.

Дуже важливо що командир навчального взводу NCO Academy перший сержант Джонс разом із командиром навчального взводу лідерства 197 ЦПСС прапорщиком Ковтонюком обмінялись досвідом організації навчального процесу у підрозділі, дійшли до висновку що критерії відбору на курси лідерства базового рівня у NCO Academy in Grafenwohr все ж таки більш якісні, дуже велика увага приділяється відбору на курси по фізичній витривалості та досвіду проходження служби на посадах рядового складу.

Начальник секції планування навчання NCO Academy in Grafenwohr майстер сержант Джонс та начальник відділення планування та організації навчального процесу 197 ЦПСС прапорщик Топчій, обговорили проблемні питання що виникають під час планування курсів та підбору інструкторів для проведення занять.

Після брифінгу весь склад делегації відвідали казарму та навчальний корпус 197 ЦПСС з метою визначення спроможностей та готовності початку проведення курсу інструктора-лідера який заплановано провести з 15 травня у три етапи інструкторами Національної Гвардії Каліфорнії США на базі 197 ЦПСС, з цією метою у складі делегації був присутній сержант-майор Пламондон радник з питань доктрин та військової освіти (DEAG), який був дуже здивований проблемою укомплектування навчальних класів меблями для проведення курсу, а саме столами та стільцями для 120 курсантів.

Начальником 197 ЦПСС було пояснено що причиною проблем забезпечення даного курсу є те, що він проводиться позапланово та не входить в орієнтовний план підготовки військовослужбовців на базі 197 ЦПСС у 2017 році.

Загальну координацію заходу та допомогу в перекладі специфічних військових питань здійснював ТВО головного старшини ЗС України старший прапорщик Кузьменко, який в свою чергу висловив подяку представникам сержантського складу ЗС США за допомогу у професіоналізації сержантського корпусу ЗС України, надання можливостей українським бійцям навчатися у досвідчених інструкторів країн-членів НАТО та переймати найкраще у вітчизняні програми підготовки сержантського складу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини