Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:11:24

Теплопостачання до шкіл і дитячих садочків Чернігова відновлено

18.04.2017   15:29

Станом на сьогодні до загальноосвітніх навчальних закладів та дитсадочків Чернігова відновлено теплопостачання через зниження санітарно-температурних норм, встановлених для цих закладів. Протягом цього тижня, якщо не буде різких змін погодних умов, школи, дитсадки та медичні заклади продовжуватимуть опалювати.

На це акцентував особливу увагу Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні на розширеній міській нараді.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови від 3 квітня «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років» у житловому секторі, бюджетних установах та інших підприємствах, установах та організаціях міста опалювальний сезон 2016-2017 років завершено  з 00 годин 04 квітня 2017 року.

Втім, цим же розпорядженням рекомендовано продовжити опалювальний сезон у пологовому будинку Чернігівської міської ради та міській дитячий поліклініці № 2.

З огляду на суттєве зниження середньодобової температури зовнішнього повітря управлінням освіти Чернігівської міської ради визначено необхідність продовжити теплопостачання до загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів м. Чернігова відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів, як це було рекомендовано розпорядженням міського голови.

Відсутність теплопостачання у загальноосвітніх навчальних закладах №№ 18, 21, 5 та дитячому садку № 19 на підприємстві ПАТ "Облтеплокомуненерго» пояснили опломбуванням 2-х котелень на літній період. Втім, це питання технічно має буде вирішено і впродовж дня теплопостачання до цих закладів буде відновлено. Про це повідомив голова правління ПАТ "Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко під час розширеної наради.

Крім того, згідно зі змінами до розпорядження міського голови від 4 квітня управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради доручено також визначити необхідність продовження теплопостачання до закладів охорони здоров’я м. Чернігова, відповідно до вимог санітарно-температурних норм для вказаних закладів.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини