Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:57:41

Під час святкових та вихідних днів вогнеборці ліквідували 15 пожеж, 1 людина отримала травми, 1 потонула

18.04.2017   12:13Агенцiя

Упродовж минулих святкових та вихідних днів вогнеборцями Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 15 пожеж, з яких 9 в житловому секторі громадян та 3 в природних екологічних системах, одна людина отримала опіки, ще одна потонула.

15 квітня у с. Терехівка Чернігівського району 47-річний чоловік під час пожежі житлового будинку отримав опіки верхніх кінцівок ІІ ступеня та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.

Того ж дня у річці Остер біля с. Данівка Козелецького району виявлено та піднято на поверхню тіло 20-річного мешканця с. Лемеші Козелецького району. Причина смерті чоловіка встановлюється правоохоронними органами.

17 квітня у Чернігові пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано загоряння сміття на відкритій території по вул. Красносільського. Причиною загоряння послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється.

Того ж дня у м. Ніжин для проведення робіт з деблокування загиблого під час ДТП 30-річного водія автомобіля " Chery Tiggo" залучалось відділення 16-ої державної пожежно-рятувальної частини.

17 квітня у с. Мала Кошелівка Ніжинського району під час проведення земляних робіт господарі на власному подвір'ї виявили артилерійський снаряд калібром 45 мм часів Другої світової війни. Знищення вибухонебезпечного предмету планується здійснити 18 квітня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Чернігівській області.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.