Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:23:11

В День довкілля лісівники прибрали 50 тонн сміття

10.04.2017   14:12

Для лісівників стало традицією відзначати Всесвітній День довкілля громадською толокою. Усі структурні підрозділи ДП «Ніжинське лісове господарство» долучилися до прибирання набережних, парків та скверів поблизу місць їхнього фактичного розташування.

Традиційно, на місці стихійних сміттєзвалих лісівники разом із представниками органів місцевого самоврядування Ніжинського, Куликівського, Бобровицького та Борзнянського районів Чернігівщині висадили молоді дерева. Результатом екологічної акції стали гектари прибраних територій та понад 50 тонн прибраного сміття.

День довкілля на державному підприємстві «Ніжинське лісове господарство» відсвяткували традиційно – толокою. Працівники усіх восьми лісгоспів та головної контори лісгоспу прибрали зони відпочинку, алеї, сквери та прибережні смуги, якими вони опікуються.

Зусиллями лісівників тільки у Ніжині було прибрано від сміття 600 метрів набережної річки Остер. На місці, де відсутні дерева, службовці висадили молоді пагони.

Громадська толока пройшла у всіх восьми структурних підрозділах лісгоспу. В місцях фактичного розташування лісівники, заручившись підтримкою сільських рад, прибрали десятки тонн сміття.

«З року в рік, щовесни лісівники підприємства прибирають навколишні території, подаючи приклад для оточуючих, як треба підтримувати порядок і чистоту навколо себе, - каже директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець. – Приємно, що органи місцевого самоврядування не стоять осторонь, а долучаються до прибирання. Для нас воно стало традицією. Приємно спостерігати за тим, як колись захаращені зони облагороджуються і поступово перетворюються на парки».

Результатом екологічної акції, організованої Ніжинським лісгоспом, стали гектари прибраних територій, понад 50 тонн прибраного сміття. На місці стихійних сміттєзвалищ лісівники висадили близько 200 дерев. Самі ж території взяті під опіку лісництв.

 
Прес-служба ДП «Ніжинське лісове господарство»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини