Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 19:57:01

Під час спільної наради щодо оздоровлення дітей у 2017 році рятувальники озвучили проблемні питання

06.04.2017   09:07Агенцiя

5 квітня у Малій академії наук учнівської молоді управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації відбулася семінар-нарада з питань оздоровчої кампанії дітей 2017 року.

До даного заходу було запрошено представника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Чернігівській області, яким було підкреслено, що завдяки комплексу спільних заходів, у минулому році в дитячих оздоровчих закладах пожеж та надзвичайних подій не допущено. Разом з тим слід зазначити, що виконання протипожежних заходів залишається на низькому рівні.

Зокрема потребують ремонту установки автоматичної пожежної сигналізації, електрогосподарства, територія та приміщення не забезпечені достатньою кількістю засобів пожежогасіння, шляхи евакуації та протипожежне водопостачання не відповідають вимогам.

Тож, аби відпочинок наших дітей був безпечним, керівникам цих об`єктів до початку оздоровчої кампанії необхідно привести їх в належний протипожежний стан. Крім того було акцентовано увагу щодо приведення пляжів оздоровчих закладів у відповідність до вимог "Правил охорони життя людей на водних об’єктах".
   
Під час семінар-наради, до присутніх доведені основні вимоги правил пожежної та техногенної безпеки під час роботи закладів. Крім того, були надані відповіді на запитання, які виникли в ході проведення заходу.


У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини