Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:53:57

Міський голова Чернігова вимагає від ЖЕКів активізації роботи

20.03.2017   11:56

- Мені потрібні не слова, а ваша робота і чисте місто. Послуги вчасно і якісно – от що потрібно всім чернігівцям від вас, - такі вимоги поставив Чернігівський міський головаВладислав Атрошенко на сьогоднішній нараді в міській раді перед керівником КП ЖЕК-13 та всіма іншими ЖЕК-ами міста.

На цій нараді, розпочатій зі звіту керівника ЖЕК-13 Володимира Прищепа, з вуст міського голови прозвучала критика бездіяльності цього підприємства в ліквідації стихійних сміттєзвалищ на підпорядкованій території. Для ілюстрації зауважень Владислав Атрошенко продемонстрував знімки таких сміттєзвалищ, зроблені ним у ці вихідні на вулицях Кошового і Козацькій. За словами місцевих жителів, вивезення сміття з цих площадок не відбувалося вже тривалий час.

Міський голова дав доручення зробити перевірку виконання обов’язків щодо підтримання чистоти міської території кожним з ЖЕКів та наголосив на особистій відповідальності керівників за результат. Особливу увагу він доручив звернути на територію навколо трансформаторних підстанцій у дворах міста, яка часто-густо в антисанітарному стані. ці обстеження мають бути проведені спільно з представниками "Обленерго".

Також серед даних на нараді доручень - підготувати аналіз фінансово-господарської діяльності в розрізі кожного КП ЖКГ, в тому числі доходів і витрат на виконання всіх складових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, врахованих у тарифах.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.