Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:04:40

Патрульні врятували рибалку, який провалився під лід

09.03.2017   07:30

7 березня близько сьомої ранку екіпаж патрульної поліції у складі лейтенантів поліції Павла Губка та Дмитра Форинного патрулював свою територію.

В районі річкового порту, де вулиця впритул наближається до води, поліцейські почули крики про допомогу. Голос лунав із боку каналу, куди раніше заходили судна для швартування.

Придивившись, поліцейські розгледіли людину у воді. Чоловік провалився під лід і намагався триматися за кригу, щоб не потонути.

Із берега, де стояли патрульні, підібратися до нього було не можливо, бо лід у тому місці сильно підтанув, та й відстань була чимала. Тому Павло побіг уздовж берега на інший бік каналу, а Дмитро – поїхав службовим «Пріусом» в об’їзд території річпорту.
Поки лейтенант поліції Губко біг на інший берег, перестрибуючи через паркан і продираючись крізь чагарники, він встиг викликати медиків і рятувальників.

На другому боці каналу лід виявився міцнішим, а до чоловіка, який продовжував кликати на допомогу, було десь метрів 10.

Обережно ступаючи, Павло вийшов на лід. У цей момент він побачив неподалік іншого рибалку, який також обережно рухався у бік потерпілого. Наблизившись на безпечну відстань до нього, поліцейський і рибалка подали чоловікові пішню та витягли його з води.

Врятованого рибалку, патрульні одразу посадили до теплого службового автомобіля, знявши перед цим із нього промоклий верхній одяг.

За кілька хвилин до них під’їхала карета швидкої медичної допомоги, яка й доставила чоловіка до лікарні. Стан потерпілого медики оцінили як задовільний.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини