Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:58:52

Стартує II Всеукраїнський конкурс "Неймовірні села України 2017"

01.03.2017   08:17Агенцiя

Мета проекту: сприяти розвитку дрібного і середнього бізнесу на селі, сільських територій і громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

Період проведення: квітень-вересень 2017 року.

Етапи проведення :

З 3 квітня по 15 травня – прийом заявок (заявку може відправити кожен бажаючий).

З 15 по 31 травня – перший етап конкурсу – півфінал – члени експертної ради визначать 20 сіл претендентів.

З 1 червня по 16 липня – «Неймовірний сільський автопробіг». Журналісти AgroPortal.ua відвідають кожне з 20 сіл.

З 16 липня по 16 серпня – другий етап конкурсу – ФІНАЛ: на сайті AgroPortal.ua буде проходити онлайн-голосування. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради виставить оцінки селам-конкурсантам.

З 16 по 23 серпня редакція AgroPortal.ua зведе всі оцінки воєдино.

24 серпня на сайті AgroPortal.ua будуть оголошені переможці, дата і місце нагородження.

При підрахунку результатів голоси онлайн-голосування та оцінки експертної ради будуть зведені в єдину 50-бальну шкалу. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування – 50, експертної ради – 50. Максимальний бал – 100.

Вимоги до села-претендента:

- Коротко написати про «родзинку» села, обґрунтувати, чому саме це село може претендувати на звання «Неймовірна село України 2017 року». Текст не більше 1 тис. знаків з пробілами.

- Обов’язково вказати: ПІБ, контактний телефон та місце роботи того, хто подає заявку на конкурс (для уточнення даних, якщо це буде необхідно).

- Фото і відеоматеріали – за бажанням.

- Заявки надсилайте на пошту selo@agroportal.ua із зазначенням в темі листа назви села або заповнюйте онлайн.

Призовий фонд II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, яка надіслала заявку на конкурс) буде розподілено наступним чином: перше місце - 50%, друге місце - 20%, третє місце - 10 %, решта 20% від загальної суми призового фонду будуть рівномірно розподілені між іншими конкурсантами.

Примітка: під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.