Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:38:35

Поліція Чернігівщини першою в Україні впровадила новий інформаційний сервіс

24.02.2017   07:44Агенцiя

Це стало можливим завдяки інноваційній програмі інформування громадян про реєстрацію заяв та повідомлень, розробленій та впровадженій Управлінням інформаційної підтримки та координації поліції «102» ГУНП в Чернігівській області.

Якщо раніше громадяни жалілися у пресі та інших ЗМІ, що часом не можуть додзвонитися в поліцію, то після вводу в дію нової лінії «102» кожен гарантовано має змогу повідомити оператору про злочин чи зробити заяву.

Також у заявників часто виникали питання у кого можна уточнити інформацію про стан розгляду поданих заяв і повідомлень.

З 23 лютого Головне управління Національної поліції в Чернігівській області впровадило нову систему інформування громадян через СМС-повідомлення. Віднині їм не потрібно ламати голову, що сталося з їх заявою, чи вона дійсно зареєстрована і кому доручене розслідування.
 
Якщо на лінію «102» оператору надходить із мобільного телефону повідомлення про злочин чи подію, то після внесення інформації в Єдиний облік на мобільний телефон заявника прийде СМС-повідомлення з логіном і паролем, за допомогою яких він зможе отримати інформацію, де зареєстровано його повідомлення, кому доручено розслідування і його контактні телефони на спеціальному інформаційному порталі ГУНП в Чернігівській області: http://212.1.110.83

Для зручності на сайт можна буде зайти й з мобільного телефону. Тож тепер дізнатися, чи зареєстровано заяву та у кого вона на розгляді, жителі Чернігівщини зможуть навіть не встаючи з дивану.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини