Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:39:22

Ніжинська поліція розслідує трагедію на залізничному переїзді

28.01.2017   13:31

Поліцейські Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановлюють обставини ДТП на залізничному переїзді біля села Липів Ріг, де електропотяг зіткнувся з легковиком ВАЗ-2121. Водій і пасажир загинули на місці пригоди.

27 січня до поліції надійшло повідомлення, що близько 19:00 поблизу села Липів Ріг Ніжинського району на залізничному переїзді внаслідок зіткнення електропотягу сполученням "Чернігів-Ніжин" з легковим автомобілем “ВАЗ-2121” загинуло 2 особи.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції, рятувальники та медики.

Поліцейські встановили, що водій «Ниви», рухаючись в напрямку Ніжина, не зупинився на заборонений сигнал світлофора, не переконався у відсутності перешкоди та скоїв зіткнення з електропоїздом сполученням «Чернігів-Ніжин». Внаслідок аварії водій та пасажир автомобіля ВАЗ загинули на місці пригоди.

Правоохоронці опитали свідків пригоди, зібрала речові докази, наразі встановлюються всі обставини трагедії, призначено ряд експертиз. Через ДТП рух залізничного транспорту на цій ділянці був зупинений майже на дві години.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо воно спричинило загибель кількох осіб), що караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини