Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:44:55

В Головному управлінні Нацполіції підбили підсумки роботи за 2016 рік

28.01.2017   11:12Агенцiя

Підсумки роботи поліції Чернігівщини за 2016 рік проаналізували на розширеній нараді керівництва Головного управління Національної поліції в області, яке відбулося в залі колегій ГУНП.

27 січня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. У вступному слові керівник поліції Чернігівщини відзначив, що за підсумками минулого року в загальнодержавному плані поліція Чернігівщини спрацювала добре.

Водночас не всі територіальні підрозділи працювали на повну силу. Саме до начальників таких підрозділів у керівництва ГУНП області були питання стосовно підвищення ефективності розкриття та профілактики злочинів.

Учасники наради розглянули результати роботи слідчих підрозділів, кримінальної поліції ГУНП області та дільничних у звітному періоді, визначили причини та умови наявних недоліків, обговорили заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності поліції в подальшому. В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких, а також злочинів минулих років. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками. Було вказано на необхідність більш тісної взаємодії правоохоронців з органами прокуратури та судами для пояснення законної позиції поліції.

Головне завдання керівників - закріпити напрацьовані позиції та забезпечити підвищення ефективності за основними напрямками оперативно-службової діяльності з метою виконання у повному обсязі тих заходів, які були визначені на поточний рік.

Едуард Альохін акцентував увагу керівників на необхідності пожвавлення такого напрямку роботи, як виявлення та вилучення із незаконного обігу зброї і вибухівки.

Розширена нарада керівництва ГУНП також обговорила стан встановлення систем візуального спостереження на території області у 2016 році та перспективи на поточний рік. Із звітами про хід встановлення цих систем та ефективність їх роботи прозвітували начальники територіальних відділів та відділень ГУНП області. Була проаналізована ефективність роботи груп реагування патрульної поліції.

Підбиваючи підсумки наради, начальник ГУНП в області Едуард Альохін з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання. Він також довів до відома керівників, що віднині робота кожного поліцейського буде оцінена по заслугах у преміальних відсотках, зарплата буде напряму залежати від показників у роботі.

Також Едуард Альохін нагадав, що в умовах децентралізації влади утворюються нові місцеві органи самоуправління. Необхідно здійснювати тісну взаємодію відділів та відділень поліції на місцях з представниками об’єднаних територіальних громад.
 

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини