Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:03:34

Фахівці Чернігівського міського відділу провели профілактичний рейд щодо безпечного перебування рибалок на льоду

26.01.2017   07:59

У м. Чернігів в 2016 році провалилася під кригу та потонула одна людина, ще двох громадян було врятовано.

З метою профілактики трагічних випадків на водоймах у зимовий період, 25 січня фахівці Чернігівського міського відділу УДСНС України у Чернігівській області спільно з представниками засобів масової інформації провели профілактичний рейд місцями масового підльодного лову риби на річці Стрижень.

Слід зазначити, що постійні коливання температури повітря послаблюють міцність льоду, тож рятувальники під час профілактичних бесід з рибалками роз'яснили правила безпеки при перебуванні на замерзлих водоймах, як вберегтися від провалу під кригу. Крім того, фахівці ДСНС нагадали про необхідність мати з собою засоби порятунку та зв'язку, а також роз'яснили, як діяти у разі провалу під лід та правила надання допомоги постраждалому.

Рибалки з розумінням ставилися до порад та пообіцяли дотримуватися правил поводження на льоду, адже дехто з них вже мав "досвід" опинитися у крижаній воді. На завершення, рятувальники вручили любителям зимової риболовлі профілактичні листівки із заходами безпеки.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини