Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:31:49

За неодноразове залишення місця служби, солдат отримав 3 роки позбавлення волі

06.01.2017   10:29Агенцiя

3 січня вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області військовослужбовця військової служби за призовом під час мобілізації військової частини В1688 за дезертирство засуджено до 3 років та 3 місяців позбавлення волі.

Солдат у період з квітня 2015 року по січень 2016 року тричі самовільно залишав місця служби та в вільний час вживав алкогольні напої, здійснював крадіжки майна та вчиняв інші правопорушення.
  
Судом при призначенні покарання враховано тяжкість правопорушення,  наявність судимості за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) КК України та засудив до реального позбавлення волі.
  
Підтримання обвинувачення забезпечено військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.