Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:32:48

Нардеп Олександр Кодола вручив медичним закладам Чернігова медичне обладнання вартістю 600 тисяч гривень

28.12.2016   09:27

Своєрідний подарунок від народного депутата України Олександра під новорічну ялинку отримали медики обласної лікарні, обласного онкологічного диспансеру та обласної дитячої лікарні.

Народний депутат особисто передав персоналу медичних закладів медичне обладнання на 600 тисяч гривень, закуплене за рахунок його депутатського фонду.

Зокрема Чернігівська обласна лікарня отримала за своїм проханням діагностичний автоматизований комплекс "Метекол-КАРДІО+" вартістю 197 тис грн. До речі, цей комплекс є власною розробкою Ніжинського Науково-виробничого підприємства "МЕТЕКОЛ".

В обласному онкодиспансері народний депутат передав сучасне обладнання для проведення лапараскопічних операцій, для придбання якого з депутатського фонду було виділено майже 200 тисяч гривень.

А обласній дитячій лікарні передано обладнання для проведення хірургічних операцій (7 відсмоктувачів, 2 мікроскопи, медичний компресор, високочастотний електрохірургічний апарат «Надія-4) загальною вартістю 195 тисяч гривень.

Цьогоріч із депутатського фонду Олександра Кодоли тільки на потреби медичних закладів виборчого округу та обласного центру надійшло 3 мільйони 867 тисяч гривень. За ці кошти закуплено обладнання для міських, районних лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги у всіх районах округу, розпочато реконструкцію Срібнянської ЦРЛ (940 тис. грн.).

Усього ж у 2016 на соціально економічний розвиток 209 виборчого округу з депутатського фонду  Олександра Кодоли виділено 20 мільйонів гривень.

Під час зустрічей із трудовими колективами лікарень народний депутат розповів про підвищення рівня оплати медичних працівників, як це передбачено державним бюджетом на 2017 рік, привітав із новорічними святами та завірив, що рівень співпраці з медичними закладами обласного центру та районів його виборчого округу досягнутий цього року у подальшому буде тільки зміцнюватися, а рівень допомоги – збільшуватися.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.