Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:26:59

Переможців Другого Конкурсу малих грантів у Чернігівській області визначено

27.12.2016   15:52Агенцiя

Наприкінці вересня,ГО «МАRТ» за підтримки Європейського Союзуоголосила Другий Конкурс малих грантів в межах проекту «Українська регіональна платформа громадянських ініціатив» для сприяння впровадженню демократичних змін на місцевому рівні у Чернігівській області.

Підтримка міжрегіональних спільних ініціатив організацій громадянського суспільства,молодих організацій, новостворених ініціативних груп з різних регіонів та забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах–все це вже другий рік поспіль є основною метою проекту, що втілюється на території Чернігівщини, а й всієї України.

Надіслані проектні пропозиції пройшли два етапи оцінювання, одним з яких була оцінка спеціально створеного незалежного Оціночного комітету.

Список організацій, які отримали найвищу оцінку і отримають гранти на реалізацію своїх проектів:

1. Центр психолого-соціальної допомоги «Ресурс». Проект: «Точка опори 2».
2. Громадська організація «Центр допомоги особам, що постраждали в наслідок військових конфліктів «Чернігів»». Проект: «Школа Активного Ветерана».
3. Громадська організація «Еко Місто Чернігів». Проект: «Міжрегіональна громадська екологічна ініціатива «ЛІНЕЯ».
4. Громадська організація «Спілка жінок Куликівщини». Проект: «Жінка – фактор розвитку місцевих громад».
5. Ініціативна група «Освітні ініціативи Чернігівщини» . Адміністратор проекту: Ніжинська міська громадська організація «Міра». Проект: «Децентралізація в освіті: нові підходи до неперервного професійного розвитку вчителів Чернігівщини».
6. Громадська організація «ЦЕНТР ВЗАЄМОДІЇ». Проект: «Студія соціальної анімації «Територія права».

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини