Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:26:56

Ямковим ремонтом було відремонтовано найбільш проблемні ділянки

26.12.2016   11:56Агенцiя

На автомобільній дорозі загального користування міжнародного значення М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі та М-02 Кіпіті – Глухів - Бачівськ на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядним підприємством ДП «Чернігівський Облавтодор» 21-23 грудня було проведено аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.

Через різкі добові перепади температур та домінування опадів у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Чернігівської області провели аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття.

Насамперед ямковим ремонтом було відремонтовано найбільш проблемні ділянки, що найбільше загрожують безпеці дорожнього руху.

Аварійний ямковий ремонт було проведено на шести  ділянках автодороги М-01 – Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, на 61-74км, 70-76км, 84-98км, 149-145км, 149-163км та М-02 Кіпіті – Глухів - Бачівськ на 61-64км.

В умовах зими аварійний ямковий ремонт, виконується за технологією, яка дозволяє проводити ремонт навіть при зниженні температури повітря до від’ємних відміток, і проводиться для захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування.

Ремонтні роботи покриття проводилися з використанням холодної асфальтобетонної суміші.

У разі сприятливих погодних умов, аварійний ремонт триватиме, в першу чергу, на автомобільних дорогах загального користування державного значення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини