Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:32:52

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

26.12.2016   10:02Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 25 грудня до 8:00 26 грудня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 випадок загибелі на водних об’єктах, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 5 пожеж та 1 випадок знищення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 3 особи постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 121 одиниця спецтехніки та 147 чоловік обслуговуючого персоналу від  ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Загибель на водних об’єктах – 1:

З р. Десна о 14 год. 25 хв. 25 грудня було піднято на поверхню автомобіль "Seat Altea", який о 00 год. 28 хв. 24 грудня з'їхав на кригу та провалився в районі пляжу "Золотий берег" в м. Чернігові.
В автомобілі знаходилось тіло мешканця м. Чернігова, 1974 року народження. Причина та обставини події встановлюються. По даному факту проводяться слідчі дії.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- на 79 км автодороги Київ-Суми-Юнакіївка (Бобровицький район) о 13 год. 10 хв. 25 грудня водій автомобіля «МАЗДА» не вибрав безпечну швидкість руху, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений і госпіталізований до реанімаційного відділення Бобровицької центральної районної лікарні;

- на 180 км автодороги Київ-Суми-Юнакіївка (Срібнянський район) о 17 год. 00 хв. 25 грудня водій автомобіля «ВАЗ-217130», рухаючись у напрямку м. Суми, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Срібнянської центральної районної лікарні.


Пожежі – 5, з них 4 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Знищення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України в Чернігівській області об 11 год. 50 хв. 25 грудня було знищено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку виявлено 24 грудня в приватному господарстві в м. Мена по вулиці Армійській, 3.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 9 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 25 грудня до 20 години 26 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 1-6º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.
По Чернігову температура вночі 2-4º морозу, день від 1º морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини