Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 23:49:21

Керівництво та особовий склад управління привітали ветерана пожежної охорони з 80-річним ювілеєм

23.12.2016   08:05Агенцiя

22 грудня в актовій залі Управління ДСНС у Чернігівській області керівництво та особовий склад привітали з 80-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони полковника внутрішньої служби у відставці Івана Олексійовича Бойка.

Народився він на Чернігівщині у селі Хрещате Козелецького району. Після закінчення у 1957 році Львівського пожежно-технічного училища МВС свій трудовий шлях Іван Олексійович розпочав молодим лейтенантом на посаді заступника начальника пожежної частини у місті Ташкент Республіки Узбекистан. З цього періоду обіймав різні керівні посади і закінчив свою трудову діяльність у 1992 році на посаді заступника начальника пожежної охорони Республіки Узбекистан.

За сумлінну працю був нагородженний 5-ма медалями та нагрудним знаком МВС СРСР "Кращому працівнику пожежної охорони", 14 разів відзначений Почесними грамотами МВС Узбекистану та СРСР. У 1966 році за активну участь в ліквідації наслідків землетрусу в місті Ташкент нагороджений Урядом Узбекистану Почесною грамотою та нагрудним знаком "Будівник Ташкенту".

Після виходу на заслужений відпочинок у 1992 році Іван Олексійович переїхав до Чернігова, де і по сьогоднішній день працює в Чернігівській обласній організації Добровільного пожежного товариства та приймає активну участь в діяльності з профілактики пожеж, надзвичайних подій з метою збереження життя і здоров`я наших співвітчизників.

На завершення, Іван Олексійвич Бойко подякував рятувальникам за привітання, взаєморозуміння у спільній діяльності та побажав усім присутнім наснаги, довгих років життя, поменше тривожних викликів та мирного неба над нашою Україною.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.