Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:20:18

Новорічна акція обійшлася бабусі у 25 тисяч гривень збитку

22.12.2016   09:38

Поліція Чернігова розшукує шахраїв, які під приводом новорічної акції та знижки на всі товари в супермаркетах м. Чернігова, заволоділи грошовими коштами потерпілої в сумі 25 000 гривень.

Днями, до поліції звернулася 70-річна жителька обласного центру з заявою про те, що троє невідомих, жінка та двоє чоловіків, шахрайським шляхом, пообіцявши оформлення дисконтних карток на знижки на всі товари в супермаркетах м. Чернігова, заволоділи її грошовими коштами в сумі 25 тисяч гривень, які потерпіла віддала аферистам власноручно біля будинку за місцем мешкання.

Прикмети невідомих: жінка на вигляд 50 років, волосся русяве, обличчя кругле, одягнена в темно-синє пальто; перший чоловік на вигляд 30 років, не високого зросту, худорлявої статури, на обличчі сліди від віспи, вдягнений в куртку коричневого кольору; другий чоловік на вигляд теж близько 30 років, повної статури, обличчя кругле, вдягнений в сіру куртку та в'язану сіру шапку.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство), що передбачає покарання аж до обмеження волі на строк до трьох років.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції Чернігова, вилучено конверт з нарізаними шматками паперу, проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці ще раз звертаються до громадян та застерігають їх від необдуманих кроків, які можуть в подальшому вартувати їм заощаджень чи цінних речей, за якими полюють зловмисники.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини