Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:40:17

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

09.12.2016   09:54Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 8 грудня до 8:00 9 грудня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме: 5 дорожньо-транспортних пригод, 5 пожеж в житловому секторі та 1 нещасний випадок. Внаслідок цих подій загинули 3 особи та 7 осіб постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 165 одиниць спецтехніки та 190 чоловік обслуговуючого персоналу від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

- на 18 км автодороги Київ-Глухів-Бачівськ (Носівський район) о 1 год. 15 хв. 8 грудня водій автомобіля "Mitsubishi Carisma" здійснив зіткнення з вантажним автомобілем "Mercedes-Benz Atego". Внаслідок пригоди водій автомобіля "MitsubishiCarisma", 1980 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, два пасажира автомобіля "Mitsubishi Carisma"отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Козелецької центральної районної лікарні;

- біля с. Количівка Чернігівського району о 10 год. 47 хв. 8 грудня водій автомобіля "Volkswagen Vento" здійснив зіткнення з автомобілем "Daf", який рухався в попутному напрямку. Внаслідок пригоди три пасажира автомобіля "Volkswagen Vento" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Чернігові по проспекту Перемоги, 110 А о 13 год. 35 хв. 8 грудня водій автомобіля "Opel Ascona", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід, 1961 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії;

- на 118 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Топчиївка Чернігівського району о 15 год. 5 хв. 8 грудня водій мікроавтобуса "Volkswagen" не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок події пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Ніжині по вулиці Борзнянський Шлях о 17 год. 5 хв. 8 грудня водій автомобіля "УАЗ 3962" не врахував дорожню обстановку та погодні умови, не справився з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні.


Пожежі в житловому секторі – 5.


Нещасний випадок – 1:

На 768 км перегону Бобровиця-Кобижча (Бобровицький район) о 14 год. 54 хв. 8 грудня електропотягом №778 сполученням «Київ-Шостка» смертельно травмовано мешканку м. Бобровиця, 1934 року народження. Затримки  руху потягів  не було.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 8 грудня до 20 години 9 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, часом дощ, місцями з мокрим снігом, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний  7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с. Температура по області вночі 0-5º тепла, вдень 2-7º тепла.
По Чернігову часом дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 1-3º тепла, вдень 4-6º тепла.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини