Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:45:00

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

07.12.2016   09:08Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 6 грудня до 8:00 7 грудня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме:  2 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 150 одиниць спецтехніки та 195 чоловік обслуговуючого персоналу від  ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові по проспекту Миру поблизу будинку №139 о 8 год. 20 хв. 6 грудня сталося зіткнення автомобілів «Nissan Cherry» та «BMW». Після зіткнення  автомобіль «Nissan Cherry» здійснив зіткнення з бетонною електроопорою, що розташована на лівому узбіччі. Водій автомобіля «Nissan Cherry» загинув на місці події;

- в м. Чернігові по вул. Ціолковського поблизу будинку № 11 А о 15 год. 30 хв. 6 грудня водій автомобіля «Fiat Tіро», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій і пасажир автомобіля отримали травми та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі – 3, з них 2 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Інші події – 1:

В м. Чернігові по вул. Інструментальній, 20 Б о 18 год. 50 хв. 6 грудня проведено роботи щодо надання допомоги по вивільненню вантажного автомобіля «Renault Magnum»зі снігового замету. Залучалися 2 відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС України у  Чернігівської області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах   10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки –11 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ –10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години  6 грудня до 20 години 7 грудня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 12-17º морозу, вдень 5-10º морозу.
По Чернігову температура вночі 14-16º морозу, вдень 6-8º морозу.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини