Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:29:10

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.12.2016   10:09Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 30 листопада до 8:00 01 грудня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та  4 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.


Стан доріг:


Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 117 одиниць спецтехніки та 160 чоловік обслуговуючого персоналу від  ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення
– 1:

В м. Чернігові по вул. Магістрацькій, 17 о 7 год. 30 листопада стався порив водопроводу холодної води. Без водопостачання залишались мешканці 1 двоповерхового, 1 триповерхового, 2 п'ятиповерхових, 1 дев'ятиповерхового та 1 десятиповерхового будинків по вул. Магистрацькій.
О 14 год. 50 хв. силами КП "Чернігівводоканал" водопостачання відновлено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В м. Новгород-Сіверський на перехресті вулиць Вокзальної та Леваневського близько 11 год. 30 листопада водій автомобіля "Daewoo Lanos" не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з причепом автомобіля "КАМАЗ". Внаслідок пригоди пасажир автомобіля "Daewoo Lanos" отримав тілесні ушкодження.


Пожежі – 4, з них 3 пожежі в житловому секторі  та 1 пожежа на транспорті.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 30 листопада до 20 години 01 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 4-9º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.
По Чернігову температура вночі 5-7º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини