Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:06:38

Цієї неділі волонтери з усієї області відзначатимуть своє "професійне" свято

29.11.2016   12:23Агенцiя

Найближчої неділі у Чернігові відбудеться Молодіжний волонтерський форум «Час обрав нас». Захід приурочений до Міжнародного дня волонтерів, який світова спільнота відзначає 5 грудня.

Про це вчора, 28 листопада, під час прес-брифінгу в облдержадміністрації розповіла директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш.

Кількасот волонтерів з усіх куточків області, молодь та просто небайдужі громадяни матимуть змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом, відвідати інформаційні тренінги, різноманітні майстер-класи та спортивні змагання. Також запланований концерт та приємні сюрпризи від вихованців Чернігівського професійного ліцею побуту, де і проходитиме захід.

Варто зауважити, що більшість пунктів програми реалізовуватимуться на громадських засадах.

— Запропонували місце проведення форуму самі ж волонтери. Обґрунтовуючи це тим, що ліцей часто відгукується на благодійні ініціативи. До того ж, взаємодія з освітніми установами дозволить реалізувати ще одну мету заходу — популяризація волонтерства серед молоді, — наголосила Ніна Лемеш .

Тамара Копистко, директор зазначеного навчального закладу, розповіла, що учні відповідально підійшли до організації свята, мають безліч ідей. Долучаються до роботи і батьки.

До слова, в рамках форуму громадські організації зможуть презентувати молодіжні проекти, що претендуватимуть на фінансову підтримку з державного, обласного та міського бюджетів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.