Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:58:53

Головним управлінням ДФС спрямовано до бюджету майже 913 тисяч гривень від реалізації безхазяйного майна

25.11.2016   10:00Агенцiя

За десять місяців поточного року на Чернігівщині за рахунок реалізації безхазяйного майна до державного бюджету надійшло майже 750 тис. грн., до місцевого – 163 тис. гривень.

Державна фіскальна служба у роботі з безхазяйним майном та майном, що переходить у власність держави керується постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 року №1340 «Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним».

Головне управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області щороку проводить відбір торгівельних підприємств і організацій, які будуть включені до Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, та протягом року можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави. Остаточне рішення щодо включення торгівельного підприємства до Єдиного реєстру приймається комісією, до складу якої входять представники органів ДФС, фінансових органів, органів внутрішніх справ, служби безпеки та виконавчої служби.

При цьому підприємства повинні відповідати наступним критеріям: досвід роботи не менше одного року у сфері продажу; наявність чистого прибутку у звіті про фінансові результати; відсутність заборгованості за платежами перед бюджетами; наявність у штатному розписі суб’єкта господарювання не менше трьох працівників; відсутність порушень договірних зобов’язань щодо реалізації безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, суб’єктами господарювання, які раніше перебували у Єдиному реєстрі.

Найбільшим партнером ДФС по роботі з безхазяйним майном є Державна виконавча служба.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.