Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:44:09

Чернігівська поліція затримала розбійників з арсеналом зброї

22.11.2016   09:31Агенцiя

Кримінальна поліція ГУНП в Чернігівській області разом з прокуратурою області в результаті спланованої операції в столиці України та Київській області затримали членів злочинного угруповання, у складі якого є вихідці з Кавказького регіону.

Всі вони підозрюються в скоєнні ряду розбійних нападів на жителів Чернігівщини та інших регіонів України.

В першу чергу розбійників цікавила готівка, золото і цінності.

В ході проведення комплексу слідчо-розшукових заходів поліція та прокуратура Чернігівщини в Києві та Київській області затримали осіб, які скоїли розбійні напади на жителів Чернігівщини та інших регіонів України.

Цю групу відзначали зухвалість, висока мобільність та підготовка.

Під час проведення санкціонованих обшуків у підозрюваних правоохоронці Чернігівщини виявили і вилучили речові докази та арсенал зброї, які підтверджують їх вину. Серед вилученого — два пістолети, глушник до них, автоматична зброя, набої різних калібрів до мисливської та бойової вогнепальної зброї, бронежилети, наручники, балаклави, мобільні телефони, банківські картки та інше. Цей арсенал члени угруповання зберігали в гаражі в одному з гаражних кооперативів столиці.

Підозрювані заарештовані.

Тривають слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень за ознаками ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) - карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.