Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:52:20

Вогнеборці двічі ліквідували пожежі транспортних засобів

12.11.2016   10:14Агенцiя

9 листопада о 14:22 до Служби порятунку «101» у Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля "ЗАЗ 968М", що виникла на перехресті вулиць Шульженка-Дрофаня у м. Ічня.

Оперативно на місце події прибули рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. За допомогою пінного пожежного ствола вогнеборці о 14:31 локалізували, а о 14:35 остаточно ліквідували загоряння.

До приїзду рятувальників 42-річний власник "Запорожця" та водії, які зупинилися допомогти чоловікові, намагалися загасити пожежу вогнегасниками, що їм майже і вдалося. Як з'ясувалося в ході розслідування, пожежа у моторному відсіку автомобіля під час його руху виникла внаслідок короткого замикання електромережі.

10 листопада о 04:45 у м. Чернігів до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля "Renault Trafic", що знаходився на стоянці неподалік будинку №5 по вул. Гагаріна. До місця пригоди прибуло відділення пожежно-рятувального підрозділу міста. На той момент вогонь встиг перекинутися на автомобіль ВАЗ-21099, що знаходився поруч. Рятувальникам знадобилось 7 хвилин аби приборкати загоряння.

Вогнем знищено передні колеса, моторний відсік, пошкоджено салон "Renault Traffic", а також пошкоджено облицювання та багажний відсік легкового автомобіля ВАЗ-21099.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужив підпал. Правоохоронними органами проводиться розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».