Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:11:47

Боротьба зі стихійною торгівлею: результати жовтня. ВІДЕО

05.11.2016   10:44

Екологи та поліцейські продовжують перевіряти стихійні ринки. За жовтень працівники екоінспекції Чернігова склали 22 адміністративних протоколи щодо порушення благоустрою міста.

Виходять в рейд інспектори майже щодня. Людей вкотре попереджають про незаконну торгівлю та просять користуватися соціальними торговими рядами.

Заступник начальника екоінспекції Чернігова Микола Матвєєв зазначив, що наразі продавці з розумінням ставляться до ситуації і не перешкоджають роботі інспекторів. Це підтвердив і виконуючий обов’язки начальника відділу дільничних інспекторів Чернігівської міської поліції Олег Флюгерт. Люди зараз вже не йдуть на конфлікт.

Крім того, зазначив поліцейський, на головних локаціях, де процвітає торгівля з землі, це на вулиці Ремісничій, Жабинського, Рокоссовського та у районі Ремзаводу, щодня, з ранку до вечора, чергують по двоє дільничних. Вони попереджають продавців про порушення закону.

Загалом стихійників у Чернігові поменшало. Але, все ж таки, ще потрібен за ними контроль, - кажуть екологи та поліція.

Згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України за порушення правил благоустрою мінімальний штраф для фізичних осіб складає 340 грн та 850 грн для підприємців.
 


 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини