Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:16:26

За 9 місяців 2016 року на виплату лікарняних працівникам міста Чернігова перераховано понад 40 млн. грн.

04.11.2016   10:59

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, до компетенції якого входить надання застрахованим особам допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, на поховання вживає всіх необхідних заходів для соціального захисту працюючих громадян.

На отримання виплат з Фонду має право кожна особа, із заробітної плати якої сплачується єдиний соціальний внесок.

На оплату листків непрацездатності у зв’язку з хворобою працюючих спрямовано 27,8 млн. грн., що на 2,8 млн. грн. (11,4 %) більше минулорічного показника.

Особливе значення приділяється виплаті матеріального забезпечення вагітним жінкам на період відпустки по вагітності та пологах. Фінансування даних виплат  склало 12,6 млн. грн. Сума допомоги порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшилась на 1 млн. грн. (8,6 %).

Не залишились без уваги і страхувальники, які звернулися за виплатою допомоги на поховання застрахованих осіб працездатного віку. На надання таких виплат спрямовано 162,8 тис. грн.

Чернігівська міська виконавча дирекція прикладає максимум зусиль для надання гарантованих державою соціальних виплат з метою безперебійного функціонування системи загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Роботодавцям та комісіям із соціального страхування висловлюємо вдячність за плідну співпрацю у реалізації заходів щодо соціального захисту застрахованих осіб та членів їх сімей.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини