Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:42:59

Шляхи для об’їзду громадського транспорту під час перекриття руху з 24 по 1 листопада

24.10.2016   10:07

З 2 по 7 листопада включно у Чернігові у зв’язку з проведенням капітальних ремонтних робіт по проспекту Миру буде цілодобово перекритий рух автомобільного транспорту на перехресті вул. Героїв Чорнобиля до вул. Льотна.

На ці дні громадському автотранспорту, який рухається по пр. Миру, запропоновано об’їзд перекритої ділянки по вулицях Героїв Чорнобиля, Мстиславській, Єськова, Михалевича або по вулицях Козацькій, Інструментальній, Литовській в прямому та зворотному напрямках.

Це стосується наступних автобусних маршрутів:

№ 2 «Гот. ”Україна” – Дачі (Рівнопілля)»
№ 2а «Вокзал – Психоневрологічна лікарня»
№ 7 «Вул. Єськова – міст р. Десна»
№ 22 «Вул. Одинцова – Дачі (Рівнопілля)»
№ 24 «Вокзал – Півці»
№ 24а «Вокзал - вул. Одинцова (черезПівці)»
№ 26 «Вул. Єськова – Яцево»
№ 28 «Вокзал – вул. Тичини»
№ 34 «Вокзал – завод «Автодеталь»
№ 29 «Подусівка – завод «Автодеталь»
№ 32 «вул. Волковича – Технологічний університет»
№ 33 «Річковий порт – ТЦ «Епіцентр»
№ 37 «Вокзал – вул. Єськова»
№ 42 «Протитуберкульозний диспансер – вул. Одинцова»


Рух громадського електротранспорту (тролейбусів) через перекриті ділянки буде технічно неможливим з 26 жовтня по 7 листопада

З 26 жовтня по 7 листопада:
-  тролейбусний маршрут № 4 буде ходити за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі «Дружби Народів».
-  тролейбусні маршрути № 2 та № 3 скасовуються. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста (гот. «Україна») тимчасово запроваджується автобусний маршрут № 4-А.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини