Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:54:54

Викрито мережу реалізації алкогольного сурогату

24.10.2016   08:22Агенцiя

Податковою міліцією спільно з прокуратурою викрито мережу оптової та роздрібної торгівлі незаконно виготовленою алкогольною продукцією, яка маркувалась підробленими марками акцизного податку.

Організував та здійснював незаконну діяльність  на території м. Чернігова місцевий мешканець.

За результатами проведених негласних слідчих дій, в тому числі оперативних закупівель, встановлено місця накопичення, зберігання та реалізації фальсифікату, а також транспортний засіб, яким здійснювалось його транспортування.

У ході проведених на підставі ухвали суду 7 обшуків в місцях зберігання алкогольної продукції та в транспортному засобі, з незаконного обігу вилучено 1400 пляшок підробленої горілки з етикетками «Пшенична», 340 літрів спирту, грошові кошти у сумі 58,0 тис.грн. та сам транспортний засіб.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 376 тис. гривень.

За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204 та ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України за фактом незаконного зберігання та збуту алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку.
Наразі проводяться заходи, спрямовані на виявлення каналів надходження фальсифікату, можливих місць його виготовлення та встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.