Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:16:00

Затримано посадовця при спробі отримання неправомірної вигоди

18.10.2016   11:12

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що вчора співробітниками відділу внутрішньої безпеки спільно з військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону та УЗЕ у Чернігівській області ДЗЕ Національної поліції України задокументовано факт отримання неправомірної вигоди заступником начальника – начальником Щорського (Сновського) відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції.

Наприкінці вересня до відділу внутрішньої безпеки звернувся підприємець із м. Сновськ із заявою про вимагання з нього коштів керівником відділення за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності.

За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч.3 ст.368 КК України.

Затримання відбулося під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 3 тисячі гривень. Посадовець затриманий у порядку ст.208 КПК України. Під час обшуку у нього вилучені грошові кошти. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
   
Шановні громадяни ! У разі, якщо у вас є інформація про протиправні дії з боку працівників податкових чи митних органів області, просимо повідомляти відділ внутрішньої безпеки. Ви можете зробити це за телефоном (0462) 668-522, звернутися особисто чи письмово за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.