Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:48:31

Практичні питання митного оформлення обговорили митники та суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності

28.09.2016   15:14Агенцiя

Чернігівська митниця ДФС запросила до діалогу керівників підприємств, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність у регіоні та декларантів, щоб почути від них проблемні питання, що виникають під час роботи з митницею, повідомив Сектор комунікацій відділу організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області.

Найбільшу увагу приділили обговоренню конкретних шляхів застосування принципу «єдиного вікна» при митному оформленні вантажів.
 
Керівництво митниці запросило на одну із зустрічей представників контролюючих організацій, які здійснюють екологічний (радіологічний), санітарно-епідеміологічний, фітосанітарний контролі під час зовнішньоекономічної діяльності суб’єктами.

Під час зустрічі митні брокери звернулися безпосередньо до фахівців контролюючих органів щодо вдосконалення процесу інформаційного обміну, уточнили перелік необхідних та достатніх документів, які необхідні для проходження того чи іншого виду контролю.

Митні брокери висловили побажання щодо збільшення технічно обладнаних робочих місць представників контролюючих органів у віддалених районах Чернігівської області. Аналогічні питання обговорювалися під час зустрічі провідних фахівців митниці з керівниками підприємств, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

З метою збільшення місць митного оформлення товарів, в яких застосовується Порядок інформаційного обміну між органами доходів і зборів, іншими державними органами та підприємствами за принципом «єдиного вікна» з використанням електронних засобів передачі інформації, представники контролюючих органів підготовили відповідні пропозиції та передали  їх митникам для направлення до вищих органів влади.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.