Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 05:53:17

На Чернігівщині поліція оперативно затримала молодика, який зарізав опонента під час конфлікту

23.09.2016   12:13

Поліцейські Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства жителя одного з сіл району.

О пів на десяту вечора до чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення з райлікарні про те, що в медичному закладі помер щойно доставлений 35-річний чоловік. У потерпілого було діагностовано проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів.

До місця, звідки доправили пораненого, виїхала кримінальна поліція та слідчо-оперативна група відділення, а також дільничний інспектори поліції. На місці, де сталася різанина, правоохоронці встановили, що загиблий вступив у словесну перепалку з перехожим, що проходив повз його подвір'я. Конфлікт швидко переріс у бійку, в ході якої невідомий зловмисник і вдарив господаря двору ножем у живіт.

Підозрюваного одразу було вирахувано та затримано. Ним виявився 20-річний мешканець сусіднього села, який приходив у гості до знайомої. Поліцейським він опору не чинив та у всьому зізнався. З місця події вилучені речові докази, які беззаперечно свідчать про скоєння злочину.

Наразі, за даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини