Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:42:29

Відбулися урочистості з нагоди "Дня рятівника" та 40-річчя створення 5-го державного пожежно-рятувального загону

17.09.2016   08:54

16 вересня у Прилуках відбулись заходи, присвячені професійному святу "Дню рятівника" та з нагоди 40-річчя створення 5-го державного пожежно-рятувального загону по охороні об'єктів нафтогазовидобувного комплексу.

На урочисті заходи завітали начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий, керівництво районної державної адміністрації, міськвиконкому, нафтогазовидобувного управління «Чернігівнафтогаз», Прилуцького управління бурових робіт, колишні очільники загону та ветерани пожежно-рятувальної служби.

У своїх виступах почесні гості подякували рятувальникам за оперативність і професіоналізм під час виконання завдань за призначенням, побажали всіляких гараздів, поменше тривожних викликів та покращення матеріального забезпечення служби.

"Професійними, мужніми та рішучими діями при ліквідації аварій, гасінні масштабних пожеж ви не раз доводили безмежну відданість своїй справі, що завжди знаходилась на межі ризику. Про це свідчить успішне гасіння особливо складних пожеж на газових свердловинах №72 біля села Мільки та №204 на Скороходівському родовищі, нафтопроводі Сухополова-Мільки та багатьох інших. Як визнання вашого професіоналізму 14 співробітників нагороджені медалями "За відвагу на пожежі", а понад 30 співробітників відзначені нагородами Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - зазначив у своєму виступі начальник Управління ДСНС у Чернігівській області Роман Гордовий.

Під час заходу гості та особовий склад переглянули відеофільм про історію, розвиток та сьогодення одного з найбільших та найпотужніших на Чернігівщині підрозділів оперативно-рятувальної служби.

З нагоди свята, найкращі працівники та ветерани Служби порятунку "101" були заохочені грамотами та подяками.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини