Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:01:56

Поліція затримала чоловіка, який завдав смертельного поранення своєму приятелю

09.09.2016   07:39

Поліцейськими відділу кримінальної поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області «по гарячих слідах» затриманий 42-річний чернігівець, який завдав своєму товаришу по чарці ножового поранення, від якого той помер в реанімації.

Близько 23-ї години вечора до поліції надійшла інформація від лікарів швидкої медичної допомоги, про те, що ними до лікарні доставлено людину з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

В лікарню та на адресу, звідки був доставлений потерпілий, вирушили оперативники чернігівської поліції. На місце, де сталася трагедія, прибула також патрульна поліція та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Оглядом місця події, опитуванням свідків пригоди та самого потерпілого було встановлено, що ножового поранення йому завдав 42-річний знайомий, з яким вони спільно розпивали спиртні напої.
Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Коли правоохоронці навідались до помешкання підозрюваного, той перебував у стані алкогольного сп’яніння. Опору не чинив. У скоєному зізнався. З місця пригоди поліцейські вилучили ніж зі слідами речовини бурого кольору та інші речові докази. В ході подальшої перевірки також було встановлено, що цей громадянин вже раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження.., що спричинило смерть потерпілого), карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання.
Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.