Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:31:41

Обласний художній медіа-конкурс "Моя Україна – єдина країна!"

07.09.2016   09:33Агенцiя

«Обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!» – ще один громадський проект, який реалізується на Чернігівщині за фінансової підтримки обласного бюджету.

Його ініціювала Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ».

Проект спрямовано на пропагування ідеї єдності та цілісності нашої країни.

У рамках його реалізації оголошено медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна». Кращі роботи юних художників Чернігівщини будуть розміщені в музеї-архіві малюнків в електронному вигляді та опубліковані в соціальних мережах для загального доступу. Також організатори планують проведення виставок оригіналів малюнків у публічних місцях.

За підсумками конкурсу відбудеться урочисте нагородження його переможців.

Серед заходів проекту – зустрічі молоді з особистостями, які зробили внесок для збереження єдності та цілісності країни; виготовлення і розповсюдження друкованої продукції, соціальної реклами – листівок/постерів з малюнками конкурсантів.

Участь в обласному художньому медіа-конкурсі «Моя Україна – єдина країна!» (далі – Конкурс) можуть брати мешканці Чернігівської області віком до 18 років (неповнолітні – за згодою батьків).

Конкурсні роботи приймаються з 01 липня 2016 року до 30 вересня 2016 року з супровідними листами/інформацією. Підбиття підсумків Конкурсу та відзначення учасників – у жовтні 2016 року.

Адреса для подання робіт:

– поштова: ТСОУ (Товариство сприяння обороні України), вул. Реміснича (Комсомольська), 49, каб. 24 (приймальня) м. Чернігів, Чернігівська обл., 14000;

– електронна адреса: athenaeum.cn@gmail.com.

Конкурсанти, які проживають за межами міста Чернігова, можуть за попередньою домовленістю подавати роботи до осередків ТСОУ в містах і районах області.

Пропонуються наступні номінації для конкурсних робіт:

1) «Україна-Русь – моя держава» (декларування та пропагування ідеї єдності і цілісності нашої країни; видатні постаті, які зробили внесок для втілення цієї ідеї та захисту цілісності і єдності України; визначні дати, події та свята);

2) «Україна – європейська країна» (зв'язок історії, місце України та історичних українських територій у європейській та світовій історії; події, особистості, які втілювали ідею української державності, єдності та цілісності України, пропагували/представляли українську державу європейській та міжнародній спільноті);

3) «Фейкам.net» (спростування та висміювання антиукраїнської пропаганди, фейків, вигадок).

Вимоги до робіт учасників Конкурсу:

1. На Конкурс представляються індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (фломастери, олівці, фарби тощо), комп’ютерній графіці.

2. Малюнки пропонується виконувати на папері стандартних розмірів.

Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2 (420х594 мм), фото/скановане зображення (за наявності) малюнка у форматі .JPG – не більше 10 мегабайт.

Розмір файлу комп’ютерної графіки – не більше 10 мегабайт.

3. На зворотному боці у верхньому лівому куті кожної конкурсної роботи необхідно українською мовою зазначити (написати авторучкою, фломастером) друкованими літерами таку інформацію: прізвище, повне ім'я та вік автора роботи.

До малюнків, виконаних у комп’ютерній графіці, додається файл з вищезазначеною інформацією у форматі .DOC (допускається .DOCX, .TXT).

4. До зворотного боку кожної конкурсної роботи необхідно приєднати (степлером або в інший спосіб, що дозволяє роз'єднати без шкоди для цілісності паперу) аркуш з такою інформацію, що написана друкованими літерами (надрукована) українською мовою:

а) прізвище, повне ім'я та вік автора роботи;

б) назва роботи, техніка виконання;

в) номінація;

г) населений пункт, район проживання;

д) коротка біографічна довідка з описом творчих досягнень та хобі (за бажанням);

е) назва навчального закладу;

ж) контактний телефон;

з) e-mail;

и) відмітка про згоду/не згоду дарування (експонування) малюнка військовим частинам або військовослужбовцям, що розташовані в зоні проведення антитерористичної операції.

До малюнків, виконаних у комп’ютерній графіці, додається файл з вищезазначеною інформацією у форматі .DOC (допускається .DOCX, .TXT).

5. Паперові малюнки не треба згинати, оформлювати рамкою, паспарту, наклейками тощо, можна вкладати у прозорий пластиковий файл.

Бажано надсилати на електронну адресу Оргкомітету фотографію/скановане зображення паперових малюнків з позначкою у темі повідомлення «На Конкурс патріотичного малюнку» з дотриманням вищевказаних вимог та наданням інформації.

Критерії оцінки робіт:

– актуальність та повнота розкриття теми;

– рівень володіння технікою виконання, матеріалом;

– творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем тощо);

– охайність роботи та старанність.

Роботи, що не відповідають визначеним вимогам до участі в Конкурсі не допускаються.

Оргкомітет має право відмовити в участі у Конкурсі малюнкам, зміст яких суперечить чинному законодавству України або загальноприйнятим нормам моралі, зокрема, спрямовані на поділ громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник підтверджує факт ознайомлення та повної згоди з наступними умовами:

а) безкоштовне використання малюнків та наданої учасником інформації про себе. Зокрема, безоплатне використання його імені, прізвища, зображення, інтерв’ю або інших матеріалів при поширенні інформації, в т.ч., право публікації в засобах масової інформації. Якщо Оргкомітет/Організатор при цьому не порушує чинне законодавство України;

б) використання Організатором або залученими ним особами для виконання зобов’язань з реалізації Конкурсу персональних даних учасника, зазначених ним/нею;

в) обробка Оргкомітетом/Організатором і залученими ним особами інформації, наданої учасником, зокрема з використанням і без використання засобів автоматизації, включаючи збір, зберігання, передачу (в тому числі транскордонну) відповідно до вимог чинного законодавства про персональні дані, надання згоди на таку обробку;

г) згода на обробку персональних даних діє протягом усього періоду проведення Конкурсу та 5 (п’яти) років після його закінчення.

Оргкомітет не видає мистецькознавчі оцінки. Не зобов'язується аргументувати свої рішення та повертати малюнки учасникам Конкурсу.

Оргкомітет Конкурсу залишає за собою право в будь-який час змінювати умови Конкурсу без повідомлення або згоди учасників Конкурсу. Повідомлення про зміну умов Конкурсу та новини будуть розміщуватися на сторінці в мережі фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/patriotic.picture.

Адреса Оргкомітету Конкурсу:

поштова: ТСОУ, вул. Реміснича (Комсомольська), 49, каб. 24 (Приймальня), м. Чернігів, Чернігівська обл., 14000;

електронна адреса: athenaeum.cn@gmail.com (в темі повідомлення зазначати: конкурс «Моя Україна – єдина країна!», прізвище та ініціали конкурсанта).

Довідково:

Конкурс проводиться за підтримки таких установ та організацій:

- Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (у рамках проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету);

- Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні України та Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області;

- Благодійний фонд «ЗАХИСТИМО УКРАЇНУ!»;

- ГО «ВП ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ» в Чернігівській області»;

- Культурно-мистецький центр «ІНТЕРМЕЦЦО»;

- ГО «СУСПІЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ»;

- ГО «ЧЕРНІГІВСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА».


 





 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини